Uzun Süreden Beri Bekleyen Yazılardan Seçmeler


Yazmayı bekleyen yazılardan derleme yaptım.  Bir şey yazamayınca bunları koyayım belki yazmak zorunda kalırım işimi hızlandırır dedim. Bu aralar tiryakisi olduğum tatlar bunlar.  Ara sıra böyle bazı şeylere takılıp kalıyor insan ama inanın hepsi de çoook lezzetli bana göre.  Mis gibi kokan bir kahvenin kim tiryakisi olmaz.  Kurabiyeleri zaten söylemeye bile gerek yok inanılmaz lezzetliler. Hepsini de mutlaka deneyin. Çok lezzetli dakikalarınız olacak.

Bu aralar neler yaptım:

3- İncirli Kurabiye
4- Siyah Fasulyeli Salata
5- Salatalı Dürüm
6- Sütlü İrmik Tatlısı

Salatalı dürüm dediğim tarifim , fasulyeli salatadan ertesi gün için hazırlandı. Ben böyle dürümleri zeytinyağlı barbunya hazırladığım zamanlarda yapıyorum.  Ertesi günün yemeğine yeni bir soluk getirmiş oluyor.  Yanına da yoğurtlu salata hazırlandığında çok nefis oluyor.  Dilerseniz iş yemeği olarak da hazırlayabilirsiniz.  Süper sağlıklı bir öğle yemeği olur.  

Sütlü irmik tatlısını da bir arkadaşımın ablasından öğrendim.  Hazırlanışı çok pratik.  Öğrencilerin favorisi olabilir bu tarif.  Üzerini de dilediğiniz şekilde süsleyip, çok orjinal görünümler yakayabilirsiniz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...